Näyttäviä messuosastoja joista ammentaa ideoita

omaan sisustukseen ja iloksi. Alla kuvina muutamia kokonaisuuksia, jotka  ihastuttivat. Harmi kun akut loppuivat kesken ja sen vuoksi osa jäi kuvaamatta. .. mutta keskitytään niihin joita sain vangittua filmille

Nämä kokonaisuudet Vepsäläisen osastolta, yhdistelmä raikkaita klassikoita ja herkullisia uutuuksia. Jos kiinnostuit tuotteista, löydät tästä linkistä lisää infoa. 

 

 

 

Sisustuksien ja muotoilun tulevia trendejä vainuttiin Signals

näyttelyosiossa. Osa tiloista tuntui kuin ne olisivat jääneet kesken; ehkäpä tämä tunne syntyikin siitä, että siirtyminen runsaasti sisustetusta värikylläisestä tilasta vastakohtaiseen , hiukan tunnelmaltaan pelkistetympään oli täysin avoin  jatkumo ja aikaa aistien sopeutua ei luontaisesti tullut?

Kiitokset näytteilleasettajille ja teema-alueiden toteuttajille,  jotka olivat panostaneet kokonaisiin sisustuksiin. Ne tuovat jokavuotiselle kävijälle iloa silmälle ja antavat uutta sykettä, mutta palvelevat eritoten kuluttajakävijöitä. Messut ovat hyvä paikka näyttää ja samalla rohkaista sisustamaan hiukan luovemmin. Kuvissa katso myös lattiapintoja; erilaisia laattoja,parkettia,lankkua,mattoja, maalattuja lattioita, jotain muuta kuin tavanomaista.

Näillä kuvilla halusin kertoa,  kuinka hiukan rohkeammalla värien ja pintamateriaalien yhdistelyllä saa aikaan tosi makeita tunnelmia.

Kunnollisia kuvia en onnistunut saamaan messujen parhaaksikin osastoksi valitusta Garage Garage kokonaisuudesta, mutta esim. Oma koti valkoinen blogista niitä löytyy, klikkaa tästä ja kurkkaa sieltä. 

Kirjoittaja: Heli Hämeenniemi

Blogissani jaan kokemuksien ja oppimisen myötä syntyneitä näkemyksiäni rakentamiseen, remontointiin ja sisustamiseen. Innostun varmasti välillä kirjoittamaan muustakin, sen verran vauhdikasta on elämäni toisinaan :). Olen utelias innostuja ja kuulisin lukijoiltani myös mielelläni ideoita, joita voin jakaa sisustusneuvonta.fi sivuilla.

Pin It on Pinterest

Tykkäsitkö?

Jaa tämä ystävillesi!