Sisustusneuvonta syntyi omasta henkilökohtaisesta muutoksen tarpeesta, jonka alkuun panijana olivat monet voimat. Tapahtumia, jotka vyöryivät päälle ja jättivät jälkeensä uudistumisen tarpeen. Lopputuloksena, tai ainakin osana sitä on Sisustusneuvonta, Ihanainen.com sisustussuunnittelun uusi ilme ja palvelukokonaisuus. Muhittelin, tuumailin asiaa pitkään, kuukausitolkulla, kunnes kyllästyin ja päätin: “Nyt on aika siirtyä Tuumailusta Toteutukseen. Olen saanut ajatuksia järjestykseen ja uudistamisen into on valtava.
Haluan päästää irti ihanainen.com brändista ja siirtyä uuteen ajanjaksoon.”

 

Haluan jakaa vuosien varrella kertynyttä kokemusta sisustamisesta, suunnittelusta ja remontoinnista. Tärkeä osa-alue on myös asuminen, asuntokauppa ja sen mahdollisuudet, jotka harmittavan usein jätetään käyttämättä. Jos myyt tai ostat asunnon, lue tulevia blogikirjoituksia.

Remontointi ja rakentaminen on erottamaton osa sisustussuunnittelua.  Omat kokemukset ovat huikean hyviä tai kertakaikkisen järkyttyneitä. Kaikkea on siis eteen tullut, kun olen urakoinut kohteita ja toiminut projektijohtana remonteissa. Ja vielä, yrittäjän elämä, yhdistettynä perheenäidin ja naisen rooliin, on aihe-alue josta blogi tekstiä syntyy niin että sensuurinappia täytyy koittaa muistaa painaa:)

Pohjana, ammennuksen lähteenä blogiteksteille ja päivityksille, on oma henkilökohtainen kokemukseni ja näkemykseni asioihin. Tulet saamaan neuvoja ja vinkkejä niinkuin  minä niitä osaan antaa ja tuottaa. Suunnittelussa ja sisustamisessa ei mielestäni ole yhtä ainoaa oikeaa tapaa tehdä ja toteuttaa asioita. Se tästä tekeekin niin mielenkiintoista.

Seuraamalla blogikirjoituksia olet mukana matkassani ja näet koet mitä menneet kokemukset ovat antaneet ja mitä uudet tuulet puhaltavat.
Anna palautetta ja osallistu. Se olisi riemuisaa!

sisustusneuvonta_og

 

 

Haluatko tietää kokemuksestani enemmän? Katso Tekijät osiosta henkilöprofiilini
Sisustusneuvonnan tarjoama palvelukokonaisuus , katso tästä lisää

Kirjoittaja: Heli Hämeenniemi

Blogissani jaan kokemuksien ja oppimisen myötä syntyneitä näkemyksiäni rakentamiseen, remontointiin ja sisustamiseen. Innostun varmasti välillä kirjoittamaan muustakin, sen verran vauhdikasta on elämäni toisinaan :). Olen utelias innostuja ja kuulisin lukijoiltani myös mielelläni ideoita, joita voin jakaa sisustusneuvonta.fi sivuilla.

Pin It on Pinterest

Tykkäsitkö?

Jaa tämä ystävillesi!