Tervetuloa sisustusneuvonta.fi blogiinHeli ja Miisa     Ihanainen.com

Kevät 2014 on ollut ihanaa muutosten aikaa. Olemme Miisan kanssa työskennelleet yhdessä jo melkein vuoden ja yhteistyö sujuu loistavasti. Niinpä kehitämme pitkällä tähtäimellä Ihanainen.com Suunnittelutoimistoa yhteistuumin.

Vanhat nettisivut olivat aikansa eläneet, joten aloitimme niistä. Päätimme samantien päivittää koko Some-näkyvyyden.
Ensin piti kysyä: Miksi ja millaista näkyvyyttä haluamme?
Vastaus oli helppo: Haluamme jakaa informaatioita uutuksista ja ideoista sekä  havainnoistamme, mieltä riemastuttavista tai askarruttavista asioista  sekä olla helposti lähestyttäviä. Kerromme myös siitä, millaista on suunnittelijan työ Ihanainen.com – tiimissä.
Tarvitsimme siis yhteistyökumppanin, joka ymmärtäisi toiveemme ja toteuttaisi muutoksen. Koko uudistuksen sparraajaksi ja toteuttajaksi onnistuimme saamaan Differo Oy:n.

Haluamme tarttua aiheisiin ja asioihin, joista asiakkaamme olisivat kiinnostuneita.  Tosinaan haluamme myös herätellä ja haastaa, saada aikaan vuorovaikutusta. Saatamme siis ilostuttaa tai jopa ärsyttää, emme tyydy neutraaleihin perusjuttuihin.
Rohkeiden ajatusten ja tunteiden kautta saamme yhdessä energiaa ja uusia ajatuksia sekä rohkeutta persoonallisiin ratkaisuihin. Toivottavasti blogimme ja viestimme herättävät runsaasti tunteita ja innostavat.

Lähetä meille kommenttisi. Olisimme innokkaita kuulemaan

Mitä aihetta haluaisit meidän käsittelevän blogissamme pian
tai
haluaisitko syventävää tietoa jostain nettisivuillamme tai facebookissa olevasta jutusta?

 

Kirjoittaja: Heli Hämeenniemi

Blogissani jaan kokemuksien ja oppimisen myötä syntyneitä näkemyksiäni rakentamiseen, remontointiin ja sisustamiseen. Innostun varmasti välillä kirjoittamaan muustakin, sen verran vauhdikasta on elämäni toisinaan :). Olen utelias innostuja ja kuulisin lukijoiltani myös mielelläni ideoita, joita voin jakaa sisustusneuvonta.fi sivuilla.

Pin It on Pinterest

Tykkäsitkö?

Jaa tämä ystävillesi!