Mikä on Sisustusneuvonta?

Sisustusneuvonta on Sisustussuuunnittelutoimisto Ihanainen.com uusi ilme. Taustalla edelleen samat tekijät. Toimintamme uusi pääpaino on sisustuspulmien ratkaisemista, nopeallakin aikataululla.  Tarjoamme mahdollisuuden tutustua ammattilaisen apuun kevyellä palvelupaketilla eli näin helppoa se on:

  • ota yhteyttä, helpoiten se tapahtuu tästä
  • ehdota samalla sopivaa ajankohtaa tapaamiselle
  • tule toimistollemme tapaamiseen, otathan mukaan kaiken mahdollisen materiaalin mitä sinulla on valmiina tai suunnitelmissa = kuvia, materiaalimalleja, piirustuksia. Myös suunnittelun kohteena olevassa paikassa voimme tavata.
  • avataan pulma, tutkitaan vaihtoehdot, tutustutaan laajaan materiaalimallistoon meillä. Jos meiltä ei oikeaa vaihtoehtoa löydy, siirrytään samantien sopivaan sisustusmyymälään ja jatketaan siellä.  Lopputuloksena pulmasi on ratkaistu tai vähintään viety reilusti eteenpäin kohti seuraavaa etappia
  • saat samalla tiedot mahdollisista ostopaikoista ja Sisustusneuvonnan neuvottelemat edut itsellesi yhteistyökumppaneiltamme
  • ja myös halutessasi vinkkejä ammattilaisista, jos tarvitset Tekijöitä

Ja lisää, tarkempaa tietoa Sisustusneuvonnasta kannattaa lukea blogistani

Heli Hämeenniemi

toimitusjohtaja, yrittäjä

Olen toiminut yrittäjänä vuodesta 1999. Monialayrittäjänä olen toiminut vähittäis- ja tukkukaupan, -markkinoinnin, -liikuntapalveluiden, -asuntokaupan ja koulutuksen saralla. Työelämässä olen ollut mukana 13-vuotiaasta asti. Uteliaisuus ja kunnianhimoni on  vienyt minua myös koulunpenkille työuran rinnalla. Olen suorittanut mm. kiinteistöalan, -markkinoinnin, -viestinnän, -maskeerauksen- ja sisustussuunnittelun opintoja. Opiskelu on elämäntapa joka vie minut tutkimaan asioita ja perehtymään uusiin tuuliin.

Suunnittelutyöni vahvuutena pidän kykyäni keskittyä tarkkaan asiakkaan toiveisiin ja unelmiin sekä olennaisen havaitsemiseen ja rohkeuteen ideoida.

Painotan mielelläni työssäni värien, materiaalien, valojen ja varjojen antamia mahdollisuuksia luoda tunnelmaa. Myös runsas kokemukseni remontoinneista antaa ymmärrystä sille, miten tärkeää lopputuloksen kannalta on pientenkin yksityiskohtien huomioiminen jo suunnitteluvaiheessa.

Asiakkaalle parasta tuottamaamme arvoa on suunnitelman TAVOITTEEN havainnollistaminen ja huolehtiminen siitä, että se löydetty ”punainen lanka” pysyy mielessä koko projektin ajan: ) Aktiivinen yhteistyö ja kommunikointi asiakkaan sekä toteuttavan tiimin kanssa luo paremmat edellytykset toivotun lopputuloksen saavuttamiseksi.

Vastuualueet: neuvonta, suunnittelu, markkinointi, projektinhallinta, verkostot

{
Sisustusneuvontaa ja vinkkejä, iloa ja apua suurella sydämmellä

Pin It on Pinterest