Kati ja Kimmo: omakotitalon rakennusprojekti

Villa Jalanti alkukartta

“Olen onnellinen siitä, että Ihanainen (nyk. Sisustusneuvonta) tuli meidän projektiimme mukaan heti talon rakentamisen alkumetreillä. Heli katsoi kanssamme huoneiden mitoitusta suhteessa kalustesuunnitelmiin, kysyi kinkkisiä kysymyksiä ja antoi kullanarvoisia vinkkejä esimerkiksi ikkunoiden ja ovien sijoitteluun. Helin kynästä on myös talomme valaistussuunnitelma, ja erityisesti tässä koen ammattilaisen avun erittäin tärkeäksi. Jos olisin itse suunnitellut valaistusratkaisut, ne olisivat hyvin tavanomaisia. Nyt uuteen kotiimme tulee elegantti epäsuora valaistus sekä tehokas työvalaistus mm. keittiöön ja kodinhoitohuoneeseen. Heliltä opin, että sisustussuunnittelu tehdään aina toiminnallisuuksien kautta. Värit, pintamateriaalit ja sisustusesineet tulevat rakentajalle jopa yllättävän myöhäisessä vaiheessa kun talo on kokonaisuudessaan “kävelty läpi” yhdessä suunnittelijan kanssa..”
-Kati ja Kimmo

 

 

Mukana alusta alkaen

Aloitimme yhteistyön jo siinä vaiheessa, kun arkkitehdin kuvat olivat vielä luonnosvaiheessa. On hienoa olla mukana Villa Jalantin rakentamisen vaiheissa, suunnittelusta toteutukseen ja viimeistelyyn.  Näin sisustussuunnittelun tuottama hyöty asiakkaalle todella konkretisoituu; toimivat ja asiakkaan omien toiveiden pohjalta räätälöidyt ainutkertaiset ratkaisut, kustannustehokkaasti.

Tämän kodin rakennusprojekti on käynnissä paraikaa. Rakentaminen käynnistyi kesällä 2014, joten yhteistyömme tulokset, ovat nähtävissä myöhemmin tänä vuonna.

Katso projektin etenemistä lisää näistä linkeistä

Blogi Villa Jalanti

Villa Jalanti facebookissa 

 

 

Näkymäkuva on toteutettu luonnossuunnitelman pohjalta 3D –  mallinnusohjelmalla.

 

Pin It on Pinterest

Tykkäsitkö?

Jaa tämä ystävillesi!