Marja ja Timppa: asunto myyntikuntoon

Pirttimäki referens artikkelikuva

“Myimme asuntoamme kuukausia tuloksetta. Vaihtoehtona oli jatkaa asumista itse ja unohtaa haaveet uudesta kodista tai tehdä reilu hinnanmuutos alaspäin, joka ei sekään takaisi kauppaa. Kuulimme Ihanainen.com tiimistä ja päätimme kutsua heidät apuun.
Heli ja Miisa kävivät kiinteistönvälittäjämme kanssa tutustumassa asuntoon. Saimme heiltä kirjallisen tarjouksen suunnittelusta sekä suunnitelman toteutuksesta. Koko “asunto myyntikuntoon” -projekti hoitui meidän kannaltamme vaivattomasti. Ihanainen.com kilpailutti tekijät ja vastasi koko pojektista alusta loppuun. Me saimme heiltä toimenpidelistan, johon oli kirjattu meidän osuutemme, joka oli käytännössä ylimääräisten tavaroiden ja kalusteiden poistoa ja myyntisiivousta.
Ilman Ihanainen.com tiimiä myisimme asuntoa luultavasti edelleen. Suurkiitokset Ihanainen.com:in; kauppa kävikin nopeaan”
-Marja ja Timppa

 

pirttimäki lastenhuone ennen

Työhuone ennen muutosta

 

Pirttimäki lastenhuone ennen jälkeen

Sama työhuone muutoksen jälkeen lastenhuoneena

 

Pirttimäki referens mh ennen

Makuuhuone ennen muutosta

 

Pirttimäki referens mh jälkeen

Makuuhuone muutoksen jälkeen

 

Kirsikka Lehtonen LKV, Aktia Kiinteistönvälitys

Kirsikka Lehtonen LKV, Aktia Kiinteistönvälitys

“Pirttimäki oli oikein kiva rivitaloasunto, hyvällä sijainnilla Pirkkalassa.

Sieltä oli jo muutettu pois ja osaksi siksi kodikkuus asunnosta jotenkin puuttui ja ilme oli hiukan tyhjä.
Myin asuntoa jo useamman kuukauden ilman tulosta tai ainuttakaan kunnon tarjousta.

Ihanainen.com pyydettiin lopulta apuun ja he tekivät huoneistoon selkeän muutoksen: kauniin sisustuksen ja pienimuotoisen pintaremontin. Asunto sai jälleen uuden ”elämän” ja tuntui heti hyvin kodikkaalta.
Loisto juttu sanoisin ! Löysimme ostajan melko pian muutoksen jälkeen ja olen varma, että se oli uuden ilmeen ansiota.”
-Kirsikka

Olen aiemminkin saanut myydä Ihanainen.comin kunnostamia ja remontoimia asuntoja ja täytyy sanoa, että se on ollut etuoikeus.

Upeat asunnot ovat kauniisti viimeistelty ja siististi sekä korkealaatuisesti tehtyjä. Olen ollut erittäin iloinen saadessani myydä näitä ihania asuntoja. Ihmiset haluavat mielellään valmiita ja kauniita asuntoja, ilman pintaremontti tarpeita. Ihanainen.com tarjoaa tähän mahtavan mahdollisuuden.

 

Tämän Asunto myyntikuntoon projektin onnistumisen avaintekijä oli

.. keskinäinen luottamus. Myyjien Marjan ja Timpan, Kirsikan ja remonttitiimin, siis koko tiimin luottamus siihen, että kaikki tekevät oman osuutensa ja ajallaan. Se on mahtava tunne, kun suunnitelmamme etenee, valmistuu ja asunto myydään!

Tämän kodin muutoksessa halusimme tuoda kodin parhaita puolia esiin ja luoda helposti lähestyttävän, selkeän, lämminhenkisen kodin, joka on raikas ja valoisa. Pieni pintaremontti oli paikallaan, koska lemmikkieläimet olivat vuosien mittaan jättäneet hieman näkyviä elämän jälkiä kotiin. Katot maalattiin kauttaaltaan, kahden makuuhuoneen lattiapinnat uusittiin ja joitain seinäpintoja maalattiin uusiksi. Tunnelmaltaan ehkä hieman väsyneen oloinen koti saatiin näin oikeilla värivalinnoilla ja valaistusta korjaamalla nopeasti valoisaksi ja houkuttelevaksi. Uusimme myös hieman kalustusta, niiden sijoittelua, vetimiä ja tekstiilejä. Myyntikuvissa panostimme vielä pieniin, mutta tärkeisiin sisustusta ja tunnelmaa viimeisteleviin tekijöihin, kuten kasvit, kukat ja kynttilät. Lisäksi laadimme myyjille vinkkilistan, mitä kannattaa tehdä aina ennen näyttöä:) Asunto oli muutoksen ajan pois myynnistä, noin kolmisen viikkoa. Myyntihinta pidettiin ennallaan.

Kollaasi

Katso alta esitys, josta näet asunnon muutoksen kuvina.

Klikkaa keskellä olevaa nuolikuvaketta ja sen jälkeen pääset etenemään esityksessä nuolinäppäimillä.

Lisää Asunto Myyntikuntoon – palvelustamme tästä.

 

Pin It on Pinterest

Tykkäsitkö?

Jaa tämä ystävillesi!