Outi ja Sami: Makuuhuoneen sisustus uusiksi

“Yhteistyö Sisustusneuvonta tiimin kanssa sujui koko matkan ajan vallan hienosti.  Meidän tilojen ja muutostoiveiden läpi käymisen jälkeen, kohta edessämme olikin jo valmis suunnitelma, sisältäen havainnekuvat ja infot siitä, mitä tiloissa tapahtuisi. Huippunäkemys “päämme sisään”, koska niin hyvin lopputulos vastasi toiveitamme:)  Käytännöllisyys tiloissa parani,  lisäbonuksena saimme myös makuuhuoneeseen  ihanaa arjen luxusta, kuten upean räätälöidyn sängynpäädyn ja viimeistellyn valaistuksen. Kiitos Sisustusneuvonnan Heli ja Miisa ja  koko teidän innostuneelle teamille homman nopeasta ja tyylikkäästä läpiviemisestä. Olemme tosi tyytyväisiä lopputulokseen ja yhteistyöverkostostasi löytyneeseen palveluun. Voimme lämpimästi suositella”
-Outi ja Sami

Makuuhuone ennenMakuuhuone ennen

Makuuhuone jälkeen

Outi ja Sami kaipasivat selkeää, rauhaisaa tilaa

jossa käytännöllisyys paranisi ja ennenkaikkea, makuuhuone olisi heidän näköisensä, sopivasti rohkea ja tyylikäs, samaan aikaan kuitenkin rento. Rento ja tyylikäs on mukavan haastava yhdistelmä:)

Muut kodin tilat oli jo aiemmin tyylikkäästi remontoitu ja sisustettu heidän näköisekseen, joten makuuhuoneen päivitys kodin muuhun ilmeeseen sopivaksi oli kohdallaan.
Makuuhuoneen sisustukseen valittiin erilaisia materiaaleja, niin koviin kuin pehmeisiinkin pintoihin rohkeasti,mutta juuri niiden huolellinen valinta ja  yhteen sovittaminen luo makuuhuoneeseen tyylikkään, rauhallisen ja viimeistellyn sisustuksen ja tunnelman.
Tarkoin mietityt yksityiskohdat luovat kotiin arjen luksusta ja monimuotoinen valaistus viimeistelee sen.

Makuuhuoneessa myös toiminnallisuus on tärkeää muistaa, se kuinka perhe toimii arkena.
Miksi turhaan hankkia päiväpeittoa, jos tietää, ettei sitä tulisi kumminkaan laitettua aamuisin sänkyyn? Tässä makuuhuoneessa valittiin lakanat, tyynyliinat ja pussilakanat niin,että ne on helppo ja huoleton aamulla jättää niille sijoilleen. Mikä on ihanampaa kuin taas illalla hypätä suoraan muhkeisiin lakanoihin?
Yöpöydiksi valittiin kierrätetystä lasista valmistetut IceBlock-valaisimet, joissa on valaistuksen lisäksi myös säilytysmahdollisuus. Räätälöity, tilaan mittatilaustyönä suunniteltu ja valmistettu sängynpääty valaisturatkaisuilla ryhdittää tilaa ja luo pientä särmää kokonaisuuteen.”

Makuuhuone kolmella eri valaistuksella

Sängynpäädyssä IceBlock valaisin/säilytyskaluste, johon integroitu valaistus kuution sisään. Uutuustuotteen design on Helin omaa käsialaa ja sitä valmistaa Suomen Lasinjalostus  kierrätyslasista.

Tässä kaikki valomahdollisuudet käytössä. Sängynpäädyn taakse sijoitetut lednauhat valaisevat taustaa, IceBlockit ja seinävalaisimet keskellä toimivat myös epäsuorana yleisvalona että toiminnallisena lukuvalona. Sängynpäädyn ylähyllyn alapohjaan integroitu ledvalo korostaa sängynpäädyn karheaa, himmeästi hohtavaa pintaa.

Tässä kuvassa valoista on sammutettu ylähyllyn alapohjaan sijoitettu lednauha.

Outin ja Samin makuuhuoneen sisustussuunnitelmasta kerromme tarkemmin blogikirjoituksessa, joka tulossa lähiaikoina:) Siinä tarkemmin materiaalien valinnasta, sängynpäädyn ideoinnista ja toteutuksesta sekä valaistuksesta. Tuo kuvissa näkyvä upea sängynpäädyn materiaali on Siparilan Usva sisustuspaneeli, helmiäisharmaa. Ja sen taustana, kiviseinässä uusi pintamateriaali nestemäistä tapettia, Oriental Coat, jota maahantuo SBL.

Mitä tämä kokonaisuus sisustussuunnitelman osalta maksoi? Tämäntyyppisen makuuhuoneen sisustussuunnitelman kustannus on 620 euroa. Se sisältää 3D-mallinnuskuvat sekä kirjallisen suunnitelman, jossa tuotetiedot ja työohjeet. Sopimuksen mukaan myös ostoslistan (jotta kaikki tarpeellinen remonttiin tulee hankittua ajoissa:) ), mahdollisista mittatilauskalustesuunnitelmista veloitetaan erikseen.  Sopimukseen sisältyy aktiivinen yhteydenpito, eli puhelut, käynnit ja mailit tarpeen mukaan, jotta saadaan paras mahdollinen lopputulos.
(hinnat alkaen 250 euroa/huone, riippuen suunnitelman laajuudesta)

Toteutamme niin pienimuotoiset pintakäsittelyt kuin kokonaisvaltaisen remontin tiimillämme. Näissä ota yhteyttä Heliin.

Pin It on Pinterest

Tykkäsitkö?

Jaa tämä ystävillesi!