Pirjo ja Juhani: Uusi ilme ja lisäneliöitä keittiöön

IMG_91551-e1400655613526

“Oli hienoa, että löysimme Helistä samanlailla ajattelevan suunnittelijan, joka ei pelännyt tarttua suuriin haaveisiimme.
Saimme häneltä paljon hyviä vihjeitä projektin edetessä mm. seinän väriksi Heli ehdotti tiettyä harmaata, jonka nimesimme “Helin harmaaksi”. Innostuimme väristä niin, että olemme käyttäneet sitä toisessakin huoneessa tehosteena.

Hyvä ammattitaitoinen suunnittelija on ensiarvoisen tärkeä lopputuloksen kannalta ja takaa hyvien tekijöiden lisäksi projektin läpiviennin maaliin asti.

Keittiö on nyt tärkein ja mieleisin tilamme. Siihen satsaaminen kannatti! Voimme lämpimästi suositella Heliä kaikenlaisiin remontteihin.”

-Pirjo ja Juhani

Rivitalokodin keittiö oli ennen remonttia jo melkein kaksikymmentä vuotias.  Se oli palvellut lapsiperheen toimissa ihan hyvin, mutta nyt oli aika uudistaa keittiö sekä tarpeita että nykypäivän vaatimuksia vastaavaksi.

Keittiö ennen

Keittiö ennen


Tämän keittiön onnistumisen yksi avaintekijä oli

.. onnistunut tilaratkaisu, joka syntyi yhdessä asiakkaiden kanssa. Koko perhe osallistui ideointiin ja näin syntyi saarekeratkaisu keskelle tilaa. Makuuhuoneen ja keittiön välinen seinä purettiin ja näin saatiin mukavasti lisäneliöitä keittölle. Keittiön tunnelmaan tavoiteltiin selkeyttä, linjakkuutta sekä ajatonta tyylikkyyttä. Värimaailman pohjana oli lattialaatta, jonka ympärille kaikki muu rakentui. Suunnittelu kattoi keittiön tilaratkaisun, toiminnallisuuden, mekanismit, koneet, valaistuksen, materiaalit ja värit. Samasssa yhteydessä uusittiin myös eteisen säilytysratkaisu ja pinnat.

 

Uusi keittiö

Uusi keittiö

Uusi keittiö

 

Pin It on Pinterest

Tykkäsitkö?

Jaa tämä ystävillesi!