Sisustussuunnittelua ja toteutusta

Koteihin, toimistoihin  ja vapaa-ajan kiinteistöihin

Suunnittelemalla hyvin säästyy aikaa, energiaa ja euroja. On remonttisi pieni tai suuri, meiltä saat avun.

Sisustusneuvonta alkaen 250 euroa

Varaa aika, tavataan toimistollamme ja löydetään kattavasta materiaalimallistostamme ehjä, kaunis kokonaisuus värejä ja pintoja. Helppoa ja nopeaa. Aina kun hiukankin mietityttää, toimiiko oma visiosi tai koostamasi uuden tai remontoitavan  kodin materiaalit varmasti yhteen, älä jää miettimään tahi arpomaan. Hinta , jonka maksat ammattitaidostamme, on pieni siihen nähden, mitä sillä saat.

Voit kutsua meidät myös ideointikäynnille. Sisustusideointi paikan päällä on helppo tapa saada omille ideoille vahvistusta tai selkeyttä päässä pyöriville eri vaihtoehdoille. Sisustusideoinnin aikana ehdimme yhdessä pohtia yllättävän paljonkin asioita ja jalostaa niitä eteenpäin. Tuomme mukanamme värikartat ja joitain materiaalimalleja.  Kotikäynnin aikana syntyvät ideat kannattaa kirjata heti ylös. Yhteisen tapaamisen jälkeen on myös helpompaa jatkaa laajemman yhteistyön suunnittelua sekä laatia tarjous sisustussuunnittelutyöstä.

Kauppias, haluatko energisen ja tehokkaan sisutuspäivän omaan myymälääsi? Ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä.

Keittiösuunnittelu alkaen 744 euroa

Keittiö on haastava tila suunnitella. Tavoitteena on toteuttaa toimiva sekä visuaalisesti miellyttävä tila, joka luo iloa ja helppoutta arkeen sekä juhlaan. Keittiö syö myös ison osan remonttibudjetista. Käänny puoleemme, kun haluat toimivan keittiösuunnitelman. Saat mittakuvat sekä 3D-kuvat käyttöösi, joiden avulla keittiötoimittajien kartoitus ja valinta on sinulle huomattavasti helpompaa.

Usein asiakkaamme hyödyntävät myös apuamme keittiötoimittajien valinnassa. Voimme hoitaa koko keittiöprojektin puolestasi, kun haluat säästää itseäsi ja usein myös perhettäsi :).

Suunnittelemme, hyväksytämme suunnitelmat sinulla, etsimme sopivat materiaalit ja keittiötoimittajat. Kilpailutamme keittiöremonttisi vähintään kolmella toimittajalla ja sinä saat päätöksesi tueksi tavanomaista enemmän tietoa ja kokemusta.

Pirjo ja Juhani kertovat keittiöremontti kokemuksistaan tästä klikkaamalla

Keittiöremonttiin ideoita blogista

 

Asunto myyntikuntoon

Vahva kokemuksemme erilaisten kotien- ja vapaa-ajan asuntojen ostosta, myynnistä ja stailausremonteista kannattaa hyödyntää. Pyydä meidät käymään jo ennenkuin laitat kotisi myyntiin. Tuolloin sekä myyntihinta ja kaupan nopeus ovat huomattavasti positiivisemmalla mallilla :)

Jos olet jo ehtinyt laittaa kotisi myyntiin, älä heitä kirvestä kaivoon. Ota yhteyttä, katsotaan missä mättää ja korjataan tilanne. Kokemukseni asuntokaupasta sekä alan koulutus ja tulokset puhuvat puolestaan. Saat samalla käyttöösi asuntokaupan ammattilaisista koostuvan verkostoni. Voit esimerkiksi saada kylpyhuoneen pikaremontin edullisemmin tai löydät kiinteistönvälittäjän, joka todella välittää. Asunto myyntikuntoon palvelun kustannus alkaen 200 euroa + alv.

Katso tästä miten kuukausia myynnissä ollut rivitalo päivitettiin myyntikuntoon ja myytiin sen jälkeen nopeasti.

 

Tapahtumat ja koulutukset

Kutsu meidät mukaan tapahtumaan, messuille tai kouluttamaan. Luennon sisältö räätälöidään aina tapauskohtaisesti. Aihepiirit voivat liittyä esimerkiksi sisustamisprojektiin ja sen hallintaan, remontin suunnitteluun ja hallintaan, uusimpiin sisustuksen trendeihin ja uutuustuotteisiin, sisustussuunnittelijan työnkuvaan tai siihen millaista on yrittäjän arki ja juhla.

Sisustussuunnittelu

Toteutamme  pienet, kevyet sisustuksen muutokset tai laajan, kokonaisvaltaisen sisustussuunnitteluprojektin. Ja tietysti kaikkea siltä väliltä, sinun unelmiesi ja toiveittesi täyttymiseksi.

Sisustussuunnittelu voi olla esimerkiksi tekstiilien päivitystä, värien vaihtoa tai valaistuksen korjausta. Se voi olla koko kodin täydellinen muutos tai uuden kodin rakennusprojekti.

Sisustussuunnittelussa ratkaisumme pohjaavat ensisijaisesti toivottuun tunnelmaan, yhdessä käytännöllisyyden ja toiminnallisuuden kanssa.

Haluatko sinä kotiin, mökille tai työpaikallesi toimivuutta käsi kädessä kauniin ilmeen kanssa?

Sisustussuunnittelun avulla se on mahdollista. Suunnittelun ammattilainen on perehtynyt ratkaisumahdollisuuksiin ja tuntee uusimmat tuotteet ja trendit. Voimme toteuttaa tarpeidesi mukaisesti vaikka koko kodin tila-ja materiaaliratkaisut, mukaanlukien valaistus ja sisustuksen pienesineet.

Uusimmilla työvälineillä pystymme tarjoamaan laadukkaat ja realistiset 3D-mallinnukset sekä työkuvat- ja ohjeet. Projektinhallintamme auttaa tiedonhallinnassa- ja jakamisessa. Voimme tuottaa suunnittelukohteista materiaalia, joka on ilo luovuttaa asiakkaalle.

Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota osaamistamme laadukkaasti.

 

Pientä tai suurta pintaremonttia ja Avaimet Käteen remontit

Kun haluat itse keskittyä olennaiseen; työhön, perheeseen ja vapaa-aikaan, on aika ottaa meihin yhteyttä.

Toteutamme remontin kirjallisesti laaditun sopimuksemme mukaisesti, kunnioittaen laadittua budjettia ja aikataulua.

Saat uudistuneen huoneistosi käyttöösi halutessasi valmiiksi myös sisustettuna ja siivottuna. Jos kyseessä on sijoitusasunto, voit jälleenmyydä tai vuokrata huoneistosi huoletta, ennakkoon sovitun aikataulun mukaisesti. Kauttamme saat tarvittaessa kontaktit kiinteistöalan ammattilaisiin kuten remontin valvonnan/työnjohdon ja asiantuntevan kiinteistönvälittäjän.

Tiesitkö, että

.. olemme toteuttaneet vuosien varrella useita  kokonaisvaltaisia saneerausprojekteja. Työssämmme olemme etsineet mahdollisimman hyvää hinta/laatusuhdetta. Yhteistyöverkostomme on valikoitunut ja rakennamme uusia kontakteja koko ajan. Tämä on rakentamisessa merkittävä etu. Tarjoamme sen käyttöösi.

 

Uudisrakentaminen

Autamme sinua rakennusprojektisi alkumetreiltä alkaen hahmottamaan tilojen toimivuuden, mitoitukset ja kalustuksen. Autamme ja ohjaamme materiaalivalinnoissa hallittuun lopputulokseen. Saat kalustetoimittajista riippumattomat kodin kiintokalustesuunnitelmat käyttöösi (keittiö, säilytystilat, pesutilat).  Voimme myös kilpailuttaa kiintokalustehankintasi eri tavarantoimittajilla. Saat myös ideoita sisätilojen valaistukseen. Kun kotisi rakenteet valmistuvat, on aika kalustaa ja sisustaa kotisi.

Upea keino uudiskohteen suunnitteluun

Voit hahmottaa uuden kotisi, ennenkuin edes perustukset on tehty. Sen mahdollistaa 3D-ohjelma, jolla luomme valokuvamaisia näkymiä tulevasta kodistasi.

Ota yhteyttä heti kun olet päättänyt rakentamisesta. Mitä aikaisemmin sisustussuunnittelija on mukana projektissa, sitä enemmän säästät aikaa, vaivaa ja rahaa.

Kun laadit budjettia rakennusprojektillesi, varaa budjettiin paikka sisustus-suunnittelulle, sillä säästät kokonaisuudessa enemmän kuin arvaatkaan. Katso referenssimme.

Yhteistyön myötä voimme tarjota myös kumppaniverkostomme laajan osaamisen, laadukkaat tuotteet ja tuntuvat hintaedut.

Pin It on Pinterest